Kā Frenka Loida Raita arhitektūras koncepcijas iedvesmoja šīs villa pārprojektēšanu

Rogana Neša arhitektu pārstāvji Eva un Keita atklāj, kāpēc Frenka Loida Wright saspiešanas un atbrīvošanas arhitektūras koncepcija iedvesmoja šīs villas pārveidi

Kā Frenka Loida Raita arhitektūras koncepcijas iedvesmoja šīs villa pārprojektēšanu

Projekts: Villa rekonstrukcija
Arhitekts: Argans Nešs
Atrašanās vieta: Grey Lynn, Oklenda
Īsumā: labot kļūdainu renovāciju un atvērt pilsētas teritoriju tā potenciālam

Jautājumi un atbildes kopā ar Eva Nešu un Keitu Roganu no Roganas Nešas arhitektūras

Galerijas telpa ir atslēga, lai savienotu veco un jauno. Kā tas darbojas "> Galerija | 5 fotoattēli
Pilnu renovācijas stāstu lasiet šeit

Ko šeit var sasniegt jūsu izmantotie dizaina paņēmieni ">

1/9

Piketa žogs ir atjaunots, aizstājot pelēko akmens sienu.

2/9

Ēdamgaldu un krēslus pēc pasūtījuma izgatavo Bens Stikls. Džordža Nelsona kuloni “Burbulis” Hermanim Milleram karājas virs “Outline” krēsliem un “The Knack” dīvāns ir Saimona Džeimsa veidots no Saimona Džeimsa Dizaina. Deivida Morelanda 'Helix' kafijas galdiņš atrodas uz Designer Rugs paklāja. Sānu bortu izveidoja Clausen & Son.

3/9

Virtuve ir ieskauta valriekstos, un tajā ir plāns granīta galda virsma un pretšļakats. Kristiana Della kuloni 'Kaiser idell', kas domāti Fritzam Hansenam, ir no kulta dizaina. Bāra krēsli ir Hay 'About the Stool' ar pielāgotu polsterējumu no Cult Design.

4/9

Plašsaziņas līdzekļu telpa atrodas blakus virtuvei. Abās istabās ir akustiski koka griesti, kas novērš betona grīdas iedarbību, un plašais stiklojums.

5/9

Plaukti mediju telpā ir ciets valrieksts ar padziļinājumā ievietotām LED gaismām.

6/9

Mājas ir atvērtas vietnei, un baseins stiepjas gar to, kas kādreiz bija piebraucamais ceļš, kas veda uz garāžu.

7/9

Cinka apšuvums apņem šķēru un virtuvi un vizuāli noenkuro jauno mājas sekciju. Āra teritorijas ietver ainavu veidojošos blakus esošos kokus.

8/9

Pols Boakess pie kamīna pagalma, no kura var piekļūt baseinam.

9/9

Lpp

Skatīt nākamo galeriju:
Henri Sayes par to, kā viņš pievienoja bezšuvju pagarinājumu 1930. gadu Deco mājai
Skatīt galeriju

Vārdi: Jo Bates. Fotogrāfija: Saimons Devits.

Atstājiet Savu Komentāru

Please enter your comment!
Please enter your name here