Virtuves: maza telpa kļūst par divām atsevišķām zonām

Šai Freemansa līča atjaunošanai jaunā virtuves izkārtojuma iespējas apgrūtināja esošās betona bloku sienas; arhitekta Belinda Džordža risinājums šim izaicinājumam tika iedvesmots. Lai klientiem nodrošinātu lielo, moderno virtuvi, kas viņiem bija nepieciešama, viņi to sadalīja divās daļās: priekšā bija atvērta sagatavošanas zona un aiz tā tika novietota slēpta kulta.

Virtuves: maza telpa kļūst par divām atsevišķām zonām

SĀKUMS Kāda bija oriģinālā virtuve un kādas bija galvenās lietas, ko tu izdarīji, lai to mainītu "> Belinda George, Belinda George Architects Oriģinālā virtuve bija maza un datēta; klienti priecājas par ēdiena gatavošanu draugiem un ģimenei, tāpēc tai vajadzēja Tomēr mūs ierobežoja esošās betona bloku sienas, tāpēc tika izstrādāta ideja par kulonu aiz galvenās virtuves un ārsiena tika izstumta, lai to pielāgotu. Esošā virtuve ļoti lielā mērā bija strupceļa telpa, ar augstu kas ierobežoja attiecības starp ēdamistabas zonu un virtuvi.

SĀKUMS Kas radīja skaisto sienu salas galā ">

Dizaina detaļas

Būvniecība Arhaus.
Kabineta Deivida Vaita skapīši.
Krāsains stikls Stikla pieskāriens.
Benchtop granīta un marmora risinājumi.
Flīzes mantojuma flīzes.
Apgaismojums ECC Apgaismojums + Mēbeles.
Krāsns piekūns 'Toledo' no virtuves lietām.
Ledusskapis Fisher & Paykel.
Tapware Robertson.

Foto autors : Džekijs Meirings.

Atstājiet Savu Komentāru

Please enter your comment!
Please enter your name here